De beste programmerings-appene for iPad

Stadig flere ønsker å jobbe med programmering og koding, mye fordi det i stor grad gir deg friheten til å skape dine egne programmer og spill. Du trenger ikke nødvendigvis å ha en datamaskin tilgjengelig for å jobbe med programmering. Har du en iPad har du verktøyet klart allerede, det eneste som gjenstår er programmet. Som med alt annet finnes det apper også for dette, og vi har oppsummert noen supre apper for programmering for din iPad.

Udacity – lær koding fra grunn av

beste programmerings-appene for iPad

Appen Udacity er ypperlig for deg som er nybegynner i programmering, men som ønsker å lære deg dette fra bunn av. Appen har en pedagogisk oppbygging med tester underveis slik at du ikke glemmer hva du har lært. Den er oversiktlig og enkel å følge med på, og gjør læringen til en lek.

Codea – apputvikling i praksis

beste programmerings-appene for iPad

Hvis du er en som følger med på trender i teknologiverden og sitter inne med en idé til en ny app, er Codea for deg. Den lærer deg apputvikling i praksis og tar deg gjennom prosjektet ditt fra start til slutt. Før du begynner med utviklingen av din egen app kan du bli kjent med appens egne eksempler på hvordan du kan gjøre de forskjellige kommandoene, for du setter i gang med ditt eget prosjekt.

L2 Code CSS – bygg din egen hjemmeside

Med L2 Code CSS lærer du ferdigheter fra grunn av slik at du kan lage din helt egne nettside uten hjelp fra andre. CSS-koding ar deg bestemme sidens utseende helt til den minste detalj, og med L2 Code CSS lærer du dette via enkle tutorials og trinn for trinn leksjoner. Denne appen vil gjøre deg til en CSS-koder før du vet ord av det.

Hopscotch – den mosomme siden av programmering

Med Hopscotch lærer du å lage livlige animasjoner og spill. Med denne appen kan du se visjonen din bli levende i arbeidet du gjør! Du kan også ta deg en pause og ha det gøy med å spille spillene til de andre utviklerne, som gjøre dette til en interaktiv app passende for både voksne og barn.

Ta kunnskapen din til et nytt nivå og lær programmering på måten du selv ønsker. Apputvalget er mangfoldig, og du vil finne den rette appen for det du ønsker å oppnå.