De beste koderedigeringsprogrammene for Mac og Windows

Det fines mengder av koderedigeringsprogrammer, tilgjengelig på nettet. Så du er garantert å finne det som passer for deg. Det viktigste du bør tenke på før du bestemmer deg, er hvilken plattform du jobber på, og hvordan du foretrekker å jobbe med koding. Etter å ha tatt stilling til det, kan du lete etter det riktige programmet. For å gjøre jakten din litt lettere, har vi laget en liste over de beste koderedigeringsprogrammene for deg.

Sublime Text

Dette er et koderedigeringsprogram for deg som virkelig verdsetter en god brukeropplevelse. Ikke bare er det vakkert å se på, det er også enkelt å bruke. Sublime Text lar deg jobbe effektivt uten distraksjoner, med raske hurtigmenyer, snarveier og søk, samt «split editing» og mye mer! Sublime Text er et meget populært koderedigeringsprogram for en grunn, og det fungerer optimalt på Windows, MacOS X og Linux.

Atom

beste koderedigeringsprogrammene for Mac og WindowsAtom er et gratis åpent kildekode redigeringsprogram fra Github. Til tross for at det er et relativt nytt program, har mange fått sansen for Atom, ettersom du virkelig kan skreddersy programmet i stor grad etter egne ønsker. Dette er så klart veldig attraktivt, og en del av grunnen til at det har økt raskt i popularitet. Du kan også fremheve ofte brukte kommandoer og skjule de du synes er i veien. Dette lar deg jobbe mer effektivt og strukturert med kodingen slik du selv ønsker. Dette programmet kan også brukes på MacOS, Windows og Linux.

Brackets

Adobe har levert oss velkjente programmer som Photoshop og InDesign, men det stopper ikke der. De leverer også koderedigeringsprogrammet Brackets! Dette programmet er moderne, enkelt og brukervennlig; slik vi er vant med fra tidligere Adobeprogrammer. Du kan designe og skape din egen kode direkte i nettleseren, og den vil gi deg bra med verktøyer og kundeservice. Bracket fungerer som en åpen kildekode og fungerer optimalt for MacOS X, Windows og Linux.

TextWrangler og BBEdit

beste koderedigeringsprogrammene for Mac og WindowsTextWrangler er et tekst- og koderedigeringsprogram med mange valg og muligheter. Det er samme teknologi som prisvinnende programmet BBEdit bruker. Programmet er gratis, og lar deg direkte redigere og lagre filer på FTP og SFTP-servere. Men BBEdit er også en mulighet for de som er ute etter et gratis alternativ til et tekst- og koderedigeringsprogram.

Det vil komme helt an på hva du selv foretrekker av disse, og det kan være lurt å sette seg ned å se på fordeler og ulemper med begge programmene før du velger ett.

Det er ingen tvil om at det er et stort utvalg av flotte programmer deg ute. Men det er viktig å tenke på hva som passer det du er ute etter. Fordi nå som du har et utvalg av koderedigeringsprogram å velge mellom, er det beste å finne det som passer best til dine preferanser og arbeidsmetoder. Lykke til.