De beste bærbare dataene til jobb i 2017

Det fins mange bærbare maskiner på markedet, og det er vanskelig å skille de dårlige fra de aller beste. Denne listen oppsummerer årets høydepunkter for den som er på utkikk etter ny bærbar data til jobben.

HP 255 G4 – integrert grafikk til en billig penge

Fra Hewlett Packard kommer en stilig og relativt billig bærbar maskin. Den stiller med en 2,2GHz quad-core AMD APU-prosessor i stand til å behandle de fleste oppgaver uten problemer. I likhet med motparten fra Intel, har den integrert grafikkort. Prisen på dataen er såpass lav at du ikke kan vente deg mirakler fra den, men den duger til det aller meste og er lett å frakte med seg rundt.

beste bærbare dataene 2017

Dell Inspiron 15-5559 – appellerer til de fleste

Dell er et annet merke som appellerer til de aller fleste, med billige bærbare dataer som ikke gjør hull på lommeboken. Med en Core i7-prosessor, er denne maskinen likevel ikke noe å fnyse av. Uavhengig av om du bruker business-applikasjoner eller spiller spill som ikke er altfor tunge, vil Dell levere på begge punkter. Ulempen med denne maskinen er derimot skjermen, som ikke når helt opp, sammenlignet med de andre konkurrentene.

HP EliteBook 745 G2 – ikke den dyreste dataen der ute

Det har blitt stilt mange forventninger til denne dataen, særlig fordi den har blitt priset ganske høyt, og fordi mange i dette sjiktet ofte velger å ta turen til konkurrenten med eple-logoen. I tillegg til konkurransen fra Apple, opplever EliteBook også konkurranse fra andre PC-modeller, som for eksempel Lenovo ThinkPad eller Fujitsu Lifebook. Konkurrentenes modeller er ofte priset høyere, men de tilbyr som regel muligheten til å modifisere maskinen for å spare penger. EliteBook kjører en AMD Kaveri APU-prosessor, som er kraftig og effektiv.

Apple MacBook Pro 15-inch 2016 – lekker og brukervennlig

Alle kjenner Apple, både på godt og vondt. Dere legger sikkert merke til at vi her har anmeldt fjorårets modell. Det er en kjent sak at Apple slipper sine modeller når de vil, og at de forblir gjeldende helt til de bestemmer seg for å slippe en ny. Maskinen er strømlinjeformet og har imponerende spesifikasjoner. Uansett hvem du er, vil du sannsynligvis synes den er brukervennlig og pen å se på. Man kan velge om man vil ha maskinen i fargene Silver eller Space Gray. Skjermen støtter de fleste oppløsninger, og har bakbelyst LED-display som støtter millionvis med fargetoner. Intel quad-core prosessoren på 2,6 GHz er standard, men kan oppgraderes til 3,5 GHz mot en ekstra kostnad, og minnet er på 16 GB.

beste bærbare dataene 2017

Fujitsu LifeBook E736 – stygg, men ikke dum

Noen ser etter design og brukervennlighet. Andre er kanskje ikke så opptatt av utseendet. Det er jo tross alt det som er på innsiden som teller. Nå skal det sies at Fujitsus LifeBook ikke akkurat er pen å se på, og designet er ganske kantete. Allikevel kommer den med en personlighet som kompenserer for dette, med spesifikasjoner som imponerer og et minne på utrolige 32 GB i en kompakt laptop på bare 13,3 tommer, noe som gjør dette til en dverg med nesten magiske krefter. I tillegg kommer en batteritid på hele 18 timer, noe som er ypperlig for den som er på farten og har lett for å glemme laderen hjemme.